In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Baeckermat Boerderij -

Westdorpe, Bernhardstraat 80, Zeeland
streekgerechten en boerendaghappen
De Baeckermat Boerderij. Horen, zien, ruiken en proeven is wat er op De Baeckermat te beleven is. Niet alleen in het restaurant maar ook in de boerderijwinkel.
Geschiedenis. Boerderij De Baeckermat is sinds 1970 van Huub en Jessy Baecke-Kerckhaert. Zij vormen samen een maatschap. Baec-ker-mat. bakermat = oorsprong. In 1976 starten zij met het sorteren en verkopen van eigen geteelde aardappelen. Het begin van het boerderijwinkeltje. In de jaren 90 breidt de winkel het productassortiment uit tot allerlei aardappelen, groente en fruitproducten en streekproducten van diverse boerderijen uit Zeeland en Vlaanderen.

In december 1999 is de realisatie van boerderijrestaurant De Baeckermat met aanverwant infocentrum over landbouw en natuur van Staatsbosbeheer. Dit wordt eerst geexploiteerd door dochter Esther Baecke. Vanaf 2003 is dochter Judith mede firmant geworden van Boerderijrestaurant De Baeckermat. Wegens overweldigend succes heeft er in 2005 een grote uitbreiding plaatsgevonden. Boerderijrestaurant en boederijwinkel zitten nu onder 1 dak en er is meer ruimte om gasten te ontvangen.
Sfeer & interieur. Waar je je in het boerderijrestaurant ook bevindt, overal tref je een gezellige gastvrije sfeer aan. Aan de bartafels, lekker bij de openhaard, aan de tafeltjes overal is het goed toeven... Natuurlijk in de zomermaanden ook op de gezellige naar het zuiden gerichte zonovergoten terrassen met uitzicht over de Zeeuws Vlaamse polders. De speeltuin voor de kinderen met onder andere de trampoline is ook altijd een succes.Het boerderijrestaurant is een sfeervolle locatie voor het drinken van een lekker kopje koffie, genieten van een (streek)biertje of een van de tongstrelende (streek)gerechten.
Keuken & kaart. Alle gerechten worden bereid met verse producten uit onder andere de eigen boerderijwinkel. De eigen geteelde aardappel is dan ook erg trots om als verse friet bij u op het bord te liggen. In elk jaargetijde maakt de keukenbrigade dankbaar gebruik van seizoensprodukten zoals asperges, mosselen en wildgerechten.
Telefoon: 0115 453832
Website: http://www.debaeckermat.nl/

De Baeckermat Boerderij, Westdorpe, Bernhardstraat 80, Zeeland
10.00 - 20.00 uur dinsdag t/m zondag